Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
TOYOTA COROLLA VERSOÁr: 2.799.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 430.000 Ft -
VOLVO XC60Ár: 4.490.000 Ft -
CHEVROLET AVEOÁr: 899.000 Ft -
VOLVO C30Ár: 1.999.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 750.000 Ft -
BMW 118Ár: 3.790.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 1.199.000 Ft -
VOLKSWAGEN JETTAÁr: 1.999.000 Ft -
NISSAN QASHQAIÁr: 3.380.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 1.199.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 1.399.000 Ft