Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT WINDÁr: 2.190.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 1.699.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 920.000 Ft -
BMW 118Ár: 1.790.000 Ft -
PEUGEOT EXPERTÁr: 2.099.000 Ft -
DACIA SANDEROÁr: 1.499.000 Ft -
PEUGEOT 107Ár: 1.340.000 Ft -
PEUGEOT 307Ár: 690.000 Ft -
FORD RANGERÁr: 5.199.999 Ft -
FORD S-MAXÁr: 1.200.000 Ft -
OPEL CORSA DÁr: 2.199.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 339.000 Ft