Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD TRANSITÁr: 750.000 Ft -
MERCEDES-BENZ E 350Ár: 4.200.000 Ft -
BMW 116Ár: 2.390.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 399.000 Ft -
BMW 525Ár: 6.500.000 Ft -
SUZUKI SPLASHÁr: 1.499.000 Ft -
SUZUKI ALTOÁr: 420.000 Ft -
BMW 320Ár: 5.999.000 Ft -
SAAB 9-3Ár: 1.750.000 Ft -
OPEL CORSA DÁr: 2.199.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 2.750.000 Ft -
SUZUKI IGNISÁr: 999.000 Ft