Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
CITROEN C4 PICASSOÁr: 1.980.000 Ft -
OPEL CORSA DÁr: 1.399.000 Ft -
BMW 118Ár: 3.790.000 Ft -
FIAT LINEAÁr: 780.000 Ft -
DACIA SANDEROÁr: 1.499.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.790.000 Ft -
VOLKSWAGEN GolfÁr: 3.999.000 Ft -
DIAZÁr: 299.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 920.000 Ft -
KIA MAGENTISÁr: 790.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 1.599.000 Ft -
BMW 525Ár: 6.500.000 Ft